Столичани в повече Сезон 9

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА СТОЛИЧАНИ В ПОВЕЧЕ СЕЗОН 9 СА С БЪЛГАРСКО АУДИО

На 25 септември 2015 г. стартира отново комедийната драма „Столичани в повече” – сезон 9.
Рангел Истината вече е с мярка неотклонение и носи GPS гривна, която не му позволява да напуска пределите на столицата ни. Неговите проблеми не спират до тук, защото разбира от Лили, че на кабинетът му ще бъде направен основен ремонт, а там се крие неговото свещено тефтерче.

Шестнадесет годишната Яна, дъщеря на Йордан и Славея, се изнася от родителите си, тъй като те не искат да възприемат новия й приятел – студентът Мони. Разведеният им вече първороден син Спас се опитва да продаде ресторанта, защото вече не върви, но за жалост това не се получава. Единственото хубаво нещо в живота на двамата родители е, че поне бизнесът на Андрей, другият им син, е в разцвета си.

Отец Григорий се премества в Студентски град и е напълно разочарован още от първата си среща с новия си съквартирант – Цанко, която роля ще играе 100 кила.

В девети сезон на „Столичани повече” ще се появят още известни личности, които ще го направят още по-интересен и увлекателен.

Епизод 1

Епизод 2

Епизод 3

Епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

Епизод 8

Епизод 9

Епизод 10

Епизод 11

Епизод 12

Епизод 13

Епизод 14

    stolicahni v poveche sezon 9, stolichani v poveche, гледай столичани в повече, сезон 9 столичани в повече, столичани в повече, столичани в повече online, столичани в повече онлайн, столичани в повече сезон 9