Бягство от затвора / Prison Break Сезон 1

ВСИЧКИ ЕПИЗОДИ НА БЯГСТВО ОТ ЗАТВОРА СЕЗОН 1 СА С БЪЛГАРСКО АУДИО (ДУБЛИРАНИ НА БЪЛГАРСКИ ЕЗИК)

Майкъл Скофийлд не вярва че брат му, Линкълн Бъроуз е виновен в убийството на брата на вицепрезидента на САЩ. Наближаващата екзекуция на Бъроуз подтиква Майкъл към крайни мерки. Той влиза в затвора “Фокс Ривър” в който брат му изживява последните си дни, с една единствена цел – да го освободи!

 

Скофийлд се оказва изключително интелигентен и с перфектен план за бягство. Той е предвидил и планирал абсолютно всичко. За да осъществи сложния си пян за бягство, той привлича на своя страна някои затворници, а други без да подозират помагат в осъществяването му.

 

Междувременно бившата приятелка на Линкълн и настоящ негов адвокат – Вероника, прави всички възможно за да забави екзекуцията и да докаже невинността на Бъроуз. За съжаление, в конспирацията са замесени много влиятелни хора които ще направят всичко възможно за да остане истината за убийството на брата на вицепрезидента неразгадана.

 

Бягство от затвора е определено един от най-обичаните от публиката сериали. Спечелил е десетки награди и сърцата на милиони фенове.

 

Епизод 1

Епизод 2

Епизод 3

Епизод 4

Епизод 5

Епизод 6

Епизод 7

Епизод 8

Епизод 9

Епизод 10

Епизод 11

Епизод 12

Епизод 13

Епизод 14

Епизод 15

Епизод 16

Епизод 17

Епизод 18

Епизод 19

Епизод 20

Епизод 21

Епизод 22

    bqgsvo ot zatvora, HQ FullHD Бягство от затвора, Prison Break HQ FullHD online, Prison Break Online, Prison Break онлайн, Бягство от затвора в интернет, бягство то затвора онлайн, Бягство то затвора сезон 1 онлайн, гледай бягство от затвора, гледай бягство от затвора online